חוג לאחר תואר

בחרת תחום לימודים, השקעת לפחות שלוש שנים מחייך כדי לקבל את תעודת התואר הראשון הנחשקת, יצאת לשוק העבודה, התחלת ליישם ידע כפרקטיקה ופיתחת זהות מקצועית. אבל האם להשכלה ולניסיון התעסוקתי יש תוקף בלתי נגמר? האם הידע שרכשת וארגז הכלים שקיבלת יישארו רלוונטיים בכל סיטואציה? והאם החלטות שקיבלת לפני יותר מ-3 שנים חייבות ללוות אותך כל החיים? זהו, שלא בהכרח.

מעולה, התעמקת בתחום מרתק בתואר ראשון עכשיו נראה אותך מגלה תחום חדש בתואר נוסף

 

 

בעולם שבו המציאות משתנה ללא הרף, צריך להישאר עם אצבע על הדופק, להמשיך לגלות דברים חדשים, להסתקרן ולהרחיב את גבולות הידע. עובדים בחברות גלובליות נדרשים להכיר את תרבויות המזרח הרחוק, עובדי הייטק נדרשים לידע משפטי ולסוגיות מתחום האתיקה והמוסר, אנשי שיווק מוצפים בביג דאטה ובוגרי מדעי הרוח מוצאים את עצמם מתמודדים עם טכנולוגיות חדשות.

 

אם נתקלת במצב דומה ובא לך ללמוד משהו אחר שיאפשר לך להשתלב בתחום תעסוקה חדש לגמרי או להרחיב את הידע שלך לתחומים נוספים - חוג לאחר תואר הוא בדיוק הפתרון בשבילך!

 

אז מה זה חוג לאחר תואר?

תוכניות רבות באוניברסיטת תל אביב נלמדות במתכונת דו-חוגית. סטודנטיות וסטודנטים שאין להם תואר ראשון נדרשים ללמוד שתי תוכניות דו-חוגיות כדי שיהיו זכאים לתואר ראשון.

 

אבל לך כבר יש תואר, לכן לימודים של תוכנית אחת בלבד הנלמדת במתכונת דו-חוגית, תעניק לך תואר ראשון נוסף במתכונת חוג לאחר תואר- מחצית מתואר דו-חוגי רגיל .

מדובר בלימוד של חוג אחד במתכונת דו-חוגית (בתעודה יופיע שהתואר נלמד במתכונת של "חוג לאחר תואר").

.

ניתן לעשות זאת במדעים דיגיטליים להיי-טק ובכל תוכנית מהמגוון הרב של תוכניות התואר הראשון, המתקיימים במתכונת דו חוגית באוניברסיטת תל אביב.

 

למידע על קבלה לתואר ראשון על בסיס השכלה אקדמית קודמת >>

 

אוניברסיטת תל אביב עושה כל מאמץ לכבד זכויות יוצרים. אם בבעלותך זכויות יוצרים בתכנים שנמצאים פה ו/או השימוש
שנעשה בתכנים אלה לדעתך מפר זכויות, נא לפנות בהקדם לכתובת שכאן >>